Fotoalbum...
Binnenkort meer.

Het Peavey logo. En de voorkant van een Fender Rhodes, de makers van 'fine instruments'... ...en het welbekende Moog logo. De onderkant van een nieuwe ongebruikte  ringmodulator voor een 2500 en de 2600 . Module 4014. En hier is de 4014  van boven gezien. Zie je niet veel , ongebruikte ARP2500/2600 modules...
Oscar... need I say more? Arp Omni op de operatietafel, let op de 'speciale' keyboard-aansluitingen.... 2600... ...en in een ander perspectief. Het schema van een ARP Filter, inclusief wat ingewanden.
Klaar...... Hollands Glorie. Moog Sonic6 Een oscilloscoop Het modulatiegedeelte van de MultiMoog, met de typische Moog draaiknoppen. Let ook op de afbeelding van het modulatiewiel onderaan, met de kartelrand.
Etupio, een Roland Jupiter 4 waar 4 filteringangen in zijn gezet. Sequencing was vroeger voornamelijk een gelegenheid voor massochisten, getuige de spartaanse layout van deze ARP Sequencers uit 1976. Achtereenvolgens: een ARP Odyssey, een ARP Omni en een Polymoog Synthesizer. Hetzelfde maar dan anders, en mèt TR606! Arp  Odyssey... zonder kast, voeding en toetsenbord. Hij was hongerig en had het koud..